2010. június 8., kedd

Kakukkfüves sajtkrém - mártogatós


Ez a lehető legegyszerűbb ugyanakkor legfinomabb mártogatós. uborka, zeller, répa csíkkal, chips-szel, nachos-szal, vagy pirítósra kenve is finom. Mindig nagy népszerűségnek örvend, és soha senki nem gondolná, hogy 3 hozzávalóból 5 perc alatt lehet elkészíteni.

Hozzávalók: 2 doboz parmalat krémsajt (250 grammos, Tescosból is nagyon finom, vagy Philadelphia, aki el van eresztve), 2 gerezd fokhagyma, fél marék kakukkfű,só, bors

A krémsajtot összekeverjük az átpréselt fokhagymagerezdekkel, apróra vágjuk a friss kakukkfüvet, és belekeverjük a sóval, borssal együtt. Kész.

2 megjegyzés:

nemisbéka írta...

Helló, Mignon, dobj nekem egy e-mailt légy szíves a nemisbeka@yahoo.com-ra. Köszi!

Névtelen írta...

csacsihalacska:
hmmm... holnap ki is próbálom :-) személyes örök kedvencem: tejfölös-krémsajtos friss rozmaringgal (fokhagyma, só, bors alap)