2008. december 31., szerda

B.U.É.K!


Csak egy röpke poszt, mielőtt eltelik az év!
Visszatekintve az elmúlt 12 hónapra mondhatom, eseménydús volt minden téren. De nem bánom! Rengeteg új és izgalmas dolog ért. Nem hittem el, de minden változás valami jobbnak a kezdete. És tényleg így van. Örülök, hogy Mingnontársammal pontot raktunk az álmodozás végére és létrehoztuk a Mennyei Mignont, és bár néha saját magunknak - a környezetünkről nem is beszélve - agyára megyünk az örökös főzésünkkel, foodstylinggal és éjszakába nyúló posztolással, azért egy percig sem bántam meg a dolgot, sőt! Bár az igaz, hogy mióta posztolási kötelezettségem van, kevesebb időm jut a bloggerkollégák figyelemmel követésére... Másik Mignonnak néha kedvét szegi, hogy a látogatószám még nem négy számjegyű, de a blog indulása óta történt 10 000 klikkelés remélem édes megelégedéssel tölti el. De kik nézhetnek minket 43 országból? Elképzelésem sincs.

A jövő évre kívánom minden kedves Mignon-látogatónknak, hogy annyi rózsaszín puncsos élményben legyen része, amennyi csak belefér!

BUÉK!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Boldog Új Évet Mignonok.

Névtelen írta...

Kedves Mignonok!

Én aztán nem vagyok blogolvasó. Tekknikát is csak minimálisan alkalmazok, ez már nem annyira az én világom. Ám de! Nincsenek véletlenek alapon találtam rá a blogotokra, ahol tobzódtam a stílus és tartalom számomra üdítő-feltöltő találkozásában, és azonnal lementettem magamnak jó pár receptet, amik nagyrészét már ki is próbáltam, magam és többek örömére! Köszönöm! A könyv ajánlókat külön is, egy-kettőt már abszolváltam, és nem bántam meg. Ajánlok én is Nektek, ha még nem ismeritek: Hemingway Vándorünnepét. Ha már Párizs és hangulat rajongók vagytok, hozzám hasonlóan. Azt is köszönöm, hogy segítetek nosztalgiázni és vágyni, amíg újra eljutok szeretett Párizsomba. És kívánom Nektek, hogy semmi ne szegje kedvetek, és még sokáig folytassátok áldásos gasztrotevékenységeteket!
Szilvi