Annyira nem győzöm hangsúlyozni, hogy a szezámmag milyen kiváló karaktert kölcsönöz mindennek, amihez hozzátesszük. Használjuk már gyakrabban, hálló!
A hétköznapokban csak néhány bátortalan péksüteményen vagy a menzán feláras rántotthúson kívül nemigen találkozunk vele. Pedig salátákhoz kötelezővé kellene tenni bizonyos kategóriákban. Ropogós, karakteres mégis könnyed, szezámolajon megpirítva szinte önállóan is fogyasztható. Az utóbbi időkben szezámmag rajongókká, hovatovább fanatikusokká váltunk.
A hétköznapokban csak néhány bátortalan péksüteményen vagy a menzán feláras rántotthúson kívül nemigen találkozunk vele. Pedig salátákhoz kötelezővé kellene tenni bizonyos kategóriákban. Ropogós, karakteres mégis könnyed, szezámolajon megpirítva szinte önállóan is fogyasztható. Az utóbbi időkben szezámmag rajongókká, hovatovább fanatikusokká váltunk.
Önállóan is isteni, de grill húsok mellé is kiváló köret.
1 megjegyzés:
Szia, megcsináltuk a salit, valóban különleges ízű, nem egy megszokott unalmas élmény. Köszi a receptet!
Eszti
Megjegyzés küldése